. Cina Tiny Maque Wadahna husus Produsén eksportir jeung pabrik |Maque leutik

Leutik Maque Wadahna husus Produsén

Leutik Maque Wadahna husus Produsén

Katerangan pondok:

Wadahna khusus nyaéta jinis wadah anu henteu nuturkeun standar internasional, dumasar kana panggunaan pikeun nangtukeun ukuran sareng bentuk kotak.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Wadahna khusus nyaéta jinis wadah anu henteu nuturkeun standar internasional, dumasar kana panggunaan pikeun nangtukeun ukuran sareng bentuk kotak.

Nu teu nuturkeun standar internasional ngeunaan wadahna, ukuran jeung wangun nurutkeun pamakéan pikeun nangtukeun, kayaning sababaraha kotak parabot, kotak rékayasa, platform minyak jeung buleud, buleud seuneu, buleud kamar, buleud iklan, jeung sajabana, éta bisa disebutkeun. eta wadah husus naon bentukna naon ukuranana.

1. Nurutkeun kana kabutuhan konsumén jeung darajat operasi pakakas, jeung konsumén pikeun ngalakonan diskusi lengkep, supaya kotak pikeun ngahontal stereotypes pikeun manusiawi, kotak pakakas bungkusan ilmiah.

2. Bisa milih struktur louver sakabeh atawa parsial, nurutkeun kotak awak perlu muka skylight nu, muka panto samping, jandéla karéta, alat partisi, AC ditangtayungan, las pre-dikubur jeung struktur perenah lianna.

3. Awak kotak tanpa larangan warna, kualitas cet anu cet wadahna husus.

Mangpaat Utama

1. Transporting dahareun beku.

wadahna husus mangrupakeun tipe husus tina wadahna, biasana pikeun minuhan fungsi husus sarta husus diwangun.Contona, angkutan kadaharan beku wadahna husus struktur internal sarua jeung freezer-suhu low, loba jalma disebut oge "wadah refrigerated".Hal ieu dilengkepan alat insulasi internal tur vents husus pikeun angkutan hawa tiis, pikeun mastikeun yén lauk, hurang, daging jeung buah seger dina prosés angkutan jarak jauh masih seger jeung normal.

2. Angkutan kargo husus.

Wadah khusus ogé tiasa dianggo pikeun ngangkut kargo khusus, sapertos béngsin, bahan kimia sareng produk alkohol.Baheula, jalma biasana ngagunakeun peti pikeun ngamuat kargo khusus ieu.Tapi kalayan perbaikan téknologi pangolahan wadahna, wadahna dirobih janten tanki umum sareng struktur pigura, témbok luar wadahna kalayan insulasi bahan pelembab, polishing témbok jero, ku kituna wadah khusus ieu ogé tiasa ngahontal input sareng kaluaran. fungsi tank.

3. Ngamuat jeung ngabongkar barang beurat.

Dibandingkeun jeung wadah dipasang dina platform nu, sababaraha wadahna husus pikeun simplify struktur desain, ngan nahan pelat handap, ku kituna bisa dipaké pikeun loading na unloading objék beurat.Contona, mesin utama jeung alat, produk baja utama, jsb Ieu barang utama alatan panjangna, rubak jeung jangkungna nu leuwih gede, perlu struktur platform wadahna husus pikeun adaptasi jeung loading na unloading.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun wadahna dijelaskeun di handap