. Cina Tiny Maque 45 & 53ft Pengiriman Wadahna eksportir jeung pabrik |Maque leutik

Tiny Maque 45&53ft Wadahna Pangiriman

Tiny Maque 45&53ft Wadahna Pangiriman

Katerangan pondok:

Wadahna mangrupikeun wadah standar anu dianggo pikeun penanganan kargo, dibagi kana wadah standar internasional sareng wadah henteu standar.


Rincian produk

Tag produk

Struktur

Bentuk kotak geus laun reflected dina industri logistik, interior geus dirakit ku lapisan ku lapisan guardrail plat, kolom movable bisa kadorong jeung ditarik deui mudik pikeun muka sagala, exterior ngagunakeun tarpaulin diimpor Éropa, unggal sambungan dipasang ku a alat backwater.

Spésifikasi umum

40 suku wadahna luhur (40HC): 40 suku panjang, 9 suku 6 inci tinggi;ngeunaan 12.192 méter panjang, 2.9 méter luhur, 2.35 méter rubak, umumna dieusian ku ngeunaan 68CBM.
40 suku wadahna umum (40GP): 40 suku panjang, 8 suku 6 inci tinggi;ngeunaan 12.192 méter panjang, 2.6 méter luhur, 2.35 méter rubak, umumna dieusian ku ngeunaan 58CBM.
20 suku wadahna umum (20GP): 20 suku panjang, 8 suku 6 inci tinggi;panjangna kira-kira 6,096 méter, jangkungna 2,6 méter, rubak 2,35 méter, umumna sarat ngeunaan 28CBM.
45 suku wadahna luhur (45HC): 45 suku panjang, 9 suku 6 inci tinggi;panjangna kira-kira 13,716 méter, jangkungna 2,9 méter, rubak 2,35 méter, umumna sarat sareng 75CBM.

Fitur produk

Loading merenah tur unloading barang, kotak beurat lampu, penampilan caang.

Kapasitas

45ft-wadah-Gambar-2-detail

1. Wadah umum

A. 20'GP
a.Beurat bersih kargo: 21670kg atanapi 28080kg
b.Diménsi internal: 5.898m * 2.352m * 2.385m
c.beban normal: 28CBM

B. 40'GP
a.beurat net kargo: 26480kg
b.Diménsi internal: 12.032m * 2.352m * 2.385m
c.beban normal: 56CBM

2. Wadahna kubus tinggi

Ukuran: A.40'HQ
a.beurat net kargo: 26280kg
b.Diménsi internal: 12.032m * 2.352m * 2.69m
c.beban normal: 68CBM

B. 45'HQ
a.beurat net kargo: 25610kg
b.Diménsi internal: 13.556m * 2.352m * 2.698m
c.beban normal: 78CBM

Unit itungan

Unit itungan wadah, disingget jadi: TEU, ogé katelah Unit konversi 20 suku, mangrupakeun Unit konversi keur ngitung jumlah buleud wadahna.Ogé katelah unit kotak standar internasional.Biasana dipaké pikeun nandaan kapasitas kapal loading peti, tapi ogé peti jeung port throughput statistik penting, unit konvérsi.

Kalolobaan nagara angkutan wadahna, dipaké 20 suku jeung 40 suku panjang dua peti.Dina raraga nyieun jumlah kotak itungan wadahna ngahiji, wadahna 20-suku salaku unit itungan, wadahna 40-suku salaku dua unit itungan, guna ngahijikeun itungan operasi wadahna.

Dina statistik jumlah peti boga istilah: kotak alam, ogé katelah "kotak fisik".kotak alam teu ngarobah kotak fisik, nyaeta, paduli wadah 40-suku, wadahna 30-suku, wadahna 20-suku atawa wadahna 10-suku salaku statistik wadahna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun wadahna dijelaskeun di handap