. Cina Tiny Maque Darurat Nyalametkeun Wadahna eksportir jeung pabrik |Maque leutik

Wadah Nyalametkeun Darurat Maque leutik

Wadah Nyalametkeun Darurat Maque leutik

Katerangan pondok:

Wadahna khusus nyaéta jinis wadah anu henteu nuturkeun standar internasional, dumasar kana panggunaan pikeun nangtukeun ukuran sareng bentuk kotak.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Wadahna khusus nyaéta jinis wadah anu henteu nuturkeun standar internasional, dumasar kana panggunaan pikeun nangtukeun ukuran sareng bentuk kotak.

Nu teu nuturkeun standar internasional ngeunaan wadahna, ukuran jeung wangun nurutkeun pamakéan pikeun nangtukeun, kayaning sababaraha kotak parabot, kotak rékayasa, platform minyak jeung buleud, buleud seuneu, buleud kamar, buleud iklan, jeung sajabana, éta bisa disebutkeun. eta wadah husus naon bentukna naon ukuranana.

1. Nurutkeun kana kabutuhan konsumén jeung darajat operasi pakakas, jeung konsumén pikeun ngalakonan diskusi lengkep, supaya kotak pikeun ngahontal stereotypes pikeun manusiawi, kotak pakakas bungkusan ilmiah.

2. Bisa milih struktur louver sakabeh atawa parsial, nurutkeun kotak awak perlu muka skylight nu, muka panto samping, jandéla karéta, alat partisi, AC ditangtayungan, las pre-dikubur jeung struktur perenah lianna.

3. Awak kotak tanpa larangan warna, kualitas cet anu cet wadahna husus.

Fitur produk

Wadah penyelamat darurat dianggo pikeun perbaikan samentawis, relief darurat sareng sababaraha barang dasar anu penting dina sasis
Diménsi éksternal: 12730mm * 3000mm * 3700mm
Beurat diri: 9,3 ton
Beban desain: 32,5 ton
Peran:
1. Dipaké pikeun perbaikan samentara, relief darurat sarta sababaraha item dasar urgent lianna
2. Pembuangan darurat tina bocor peti barang bahaya, pikeun nyegah ékspansi salajengna bocor atanapi kaduruk

Pangembangan perusahaan sareng produksi kotak nyalametkeun darurat, tiasa dina kaayaan anu goréng, panyalindungan anu saé sareng neundeun sareng angkutan bahan nyalametkeun, saatos sertifikasi otoritatif, kalayan sealing kuat, kinerja tahan cai, tekanan sareng résistansi shock, korosi sareng résistansi lebu, luhur sareng rendah. suhu, bisa nolak dampak, asam sarta korosi alkali, jeung sajabana, kotak awak hirup layanan panjang, sarta pangropéa-gratis, greatly ngaronjatkeun pamakéan hirup kotak;awak kotak dilengkepan panel interior panyangga, éféktif bisa nyegah Bahan dina prosés transportasi nabrak, teu ngan basajan pisan, sarta penampilan rapih tur geulis, desain diferensiasi warna bisa ditempo dina glance dilengkepan bahan anu lengkep;dipasang ngaitkeun anyar jeung cecekelan, teu ngan pisan gampang pikeun beroperasi, gampang ngagunakeun, sambungan oge pisan aman, padet, awét.

kotak nyalametkeun darurat bisa adaptasi jeung lokasi béda, kaayaan béda tina kabutuhan nyalametkeun, ogé bisa ngajaga bahan disimpen, ruang lingkup aplikasi pisan lega.

Darurat-nyalametkeun-1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun wadahna dijelaskeun di handap