. Cina trailer as trailer taman eksportir jeung pabrik |Maque leutik

trailer as trailer taman

trailer as trailer taman

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Desain spindle Jerman anu seueur dianggo di industri kalayan kinerja anu kabuktian

Low-alloy machined spindles, gesekan dilas seamlessly, sarta sakabéh prosés perlakuan panas

Rintisan as sareng hub rem sadayana ngajalin kapang, mastikeun aranjeunna langkung kuat sareng langkung ajeg

Desain bentuk klon khusus dina taktak as, ngirangan konsentrasi setrés sareng ningkatkeun kinerja anti kacapean

Desain unik dina stubs as (kalayan malaikat deklinasi tepat dina duanana tungtung) pikeun ngaleutikan maké ban

Komponén set patuh standar nasional sareng industri

National Automobile Monitor and Inspection Center Certified axle axle anu ngalaman leuwih 1.2 juta kali nguji kacapean sarta diwangun pikeun minuhan atawa ngaleuwihan standar industri nasional.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun wadahna dijelaskeun di handap