. Cina Cina Tiny Maque Mobile Kantor Produsén eksportir jeung pabrik |Maque leutik

Cina Tiny Maque Mobile Kantor Produsén

Cina Tiny Maque Mobile Kantor Produsén

Katerangan pondok:

Kantor Wadahna boga pamakéan instalasi fléksibel, gampang pikeun mindahkeun, sarta tabungan ongkos, penampilan ogé bisa digabungkeun dina will, nurutkeun kabutuhan bentuk assembly kana wangun béda perumahan, jadi tetempoan caang unik kota. .


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Kantor Wadahna boga pamakéan instalasi fléksibel, gampang pikeun mindahkeun, sarta tabungan ongkos, penampilan ogé bisa digabungkeun dina will, nurutkeun kabutuhan bentuk assembly kana wangun béda perumahan, jadi tetempoan caang unik kota. .

Produk anu béda-béda gaduh kaunggulan khusus anu béda-béda, di unggal tempat gaduh titik nyala, nilai kantor wadahna langkung seueur tibatan éta.

Ieu bisa ditempatkeun salaku kantor samentara dimana wae diperlukeun, kantor dina situs konstruksi, kantor komérsial samentara, jsb Éta henteu ngan dipaké pikeun kantor akomodasi tapi ogé salaku rupa kamar samentara kayaning markas komando militér sarta wewengkon bencana.Utamana pamakéan sababaraha kaayaan husus samentara, kantor kagiatan wadahna bisa maénkeun peran badag, di jero kamar mandi, jati jeung fasilitas, sarta gampang dibawa, sarta bisa didaur ulang.

1. Nurutkeun kana kabutuhan konsumén jeung darajat operasi pakakas, jeung konsumén pikeun ngalakonan diskusi lengkep, supaya kotak pikeun ngahontal stereotypes pikeun manusiawi, kotak pakakas bungkusan ilmiah.

2. Bisa milih struktur louver sakabeh atawa parsial, nurutkeun kotak awak perlu muka skylight nu, muka panto samping, jandéla karéta, alat partisi, AC ditangtayungan, las pre-dikubur jeung struktur perenah lianna.

3. Awak kotak tanpa larangan warna, kualitas cet anu cet wadahna husus

Fitur produk

Wangunan imah boga ciri standarisasi, kaamanan struktural jeung stabilitas, ékonomi sarta fléksibel, sarta ngabogaan kaunggulan pisan beredar dina prosés pamakéan.Éditor di handap ieu daptar konstruksi perumahan wadahna sareng bata tradisional sareng imah mortir.

1. Unit wangunan kamar Wadahna téh gampang pikeun ngangkut jeung bisa dipindahkeun sakabéhna, wangunan kombinasi wadahna gampang pikeun ngumpul jeung ngaleupas, utamana cocog pikeun hirup layanan kawates sarta kudu ngarobah lokasi tipe wangunan.

2. jenis ieu wangunan téh kuat sarta awét.Unit struktural utama diwangun ku baja-kakuatan tinggi, kuat jeung awét, kalawan seismik kuat, komprési jeung lalawanan deformasi.

3. kinerja sealing alus sarta prosés manufaktur ketat nyieun wangunan movable ieu kalawan tightness cai alus.

4. Wangunan imah wadahna dumasar kana sakabéh struktur baja kotak ngawangun.Ngaliwatan splicing jeung kombinasi, kombinasi spasi euyeub bisa didapet, kayaning spasi kantor, spasi padumukan, malah spasi bentang badag, jsb.

5. Beurat strukturna langkung hampang tibatan struktur beton sareng bata, sareng wangunanna peryogi konsumsi énergi anu kirang.Ogé boga kinerja unggul, stabilitas jeung solidity, sarta kinerja seismik alus teuing.

6. Konstruksi perumahan wadahna, lolobana komponén bisa didaur ulang tur dipaké deui, sahingga greatly ngurangan runtah dihasilkeun salila prosés konstruksi sarta mangrupakeun lingkungan sustainable.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk

    Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun wadahna dijelaskeun di handap