Produk

Produk

  • trailer as trailer taman

    trailer as trailer taman

    Perkenalan Produk Desain spindle Jerman anu loba dipaké di industri kalayan kinerja kabuktian Low-alloy machined spindles, gesekan dilas seamlessly, sarta sakabéh prosés perlakuan panas Rintisan poros jeung hubs marake sadayana kapang forging, mastikeun aranjeunna leuwih kuat sarta hadé ajeg. Desain bentuk klon dina taktak as, ngirangan konsentrasi setrés sareng ningkatkeun kinerja anti kacapean Desain unik dina rintisan gandar (kalayan malaikat deklinasi anu tepat dina kadua tungtung) ...
  • Ban trailer

    Ban trailer

    Perkenalan Produk Kendaraan dianggo pikeun ngangkut peti 40 suku atanapi wadah tank anu henteu bahaya.Jangkungna total pigura dina pin traction tina angkutan wadahna semi-trailer nyaeta 140,150,160,180,200 mm, sarta struktur panyalindungan pungkur dipilih.Suspénsi hawa dipilih, sareng fender katutup atanapi semi-tutup sareng ubin palastik leutak palastik dipilih.Jarak sumbu roda 7442+1310+1310 suspénsi pungkur 1440, jarak sumbu roda 7347+1310+1310 suspénsi pungkur 1760, jarak sumbu roda 715...
  • treuk semi angkutan wadahna

    treuk semi angkutan wadahna

    Perkenalan Produk Kendaraan dianggo pikeun ngangkut peti 40 suku atanapi wadah tank anu henteu bahaya.Jangkungna total pigura dina pin traction tina angkutan wadahna semi-trailer nyaeta 140,150,160,180,200 mm, sarta struktur panyalindungan pungkur dipilih.Suspénsi hawa dipilih, sareng fender katutup atanapi semi-tutup sareng ubin palastik leutak palastik dipilih.Jarak sumbu roda 7442+1310+1310 suspénsi pungkur 1440, jarak sumbu roda 7347+1310+1310 suspénsi pungkur 1760, jarak sumbu sumbu pungkur...
  • 40ft Pangiriman Wadahna

    40ft Pangiriman Wadahna

    Wadah Perkenalan Produk mangrupikeun wadah standar anu dianggo pikeun penanganan kargo, dibagi kana wadah standar internasional sareng wadah henteu standar.Pikeun mempermudah itungan jumlah wadahna, anjeun tiasa nyandak wadahna 20ft salaku kotak standar konversi (disebut TEU, Unit Sarimbag Dua puluh suku).Maksudna 40ft wadah = 2TEU 30ft wadahna = 1.5TEU 20ft wadahna = 1TEU 10ft wadahna = 0.5TEU Sajaba wadah standar, dina kareta api jeung ai...
  • kontainer angkutan semi treuk

    kontainer angkutan semi treuk

    Kandaraan dipaké pikeun ngangkut peti 40 suku atawa wadah tank non-bahaya.

    Kandaraan dipaké pikeun ngangkut peti 40 suku atawa wadah tank non-bahaya.

  • Cina Buka Top Wadahna Produsén

    Cina Buka Top Wadahna Produsén

    Wadahna mangrupikeun wadah standar anu dianggo pikeun penanganan kargo, dibagi kana wadah standar internasional sareng wadah henteu standar.

  • Cina Tiny Maque Wadahna Cafe Produsén

    Cina Tiny Maque Wadahna Cafe Produsén

    Wadahna kamar salaku tipe anyar tipe wangunan modular, pesona unik sarta poténsi ngembangkeun geus narik perhatian leuwih désainer, nyieun wangunan wadahna dina desain beuki loba kapribadian jeung kageulisan.Ayeuna wangunan lolobana dipaké pikeun padumukan, toko, hotél, B&B, kafe jeung wangunan lianna.

  • Cina Tiny Maque Mobile Produsén Kantor

    Cina Tiny Maque Mobile Produsén Kantor

    Kantor wadahna boga pamakéan instalasi fléksibel, gampang pikeun mindahkeun, sarta tabungan ongkos, penampilan ogé bisa digabungkeun dina will, nurutkeun kabutuhan bentuk assembly kana wangun béda perumahan, jadi tetempoan caang unik kota. .

  • Wadah Nyalametkeun Darurat Maque leutik

    Wadah Nyalametkeun Darurat Maque leutik

    Wadahna khusus nyaéta jinis wadah anu henteu nuturkeun standar internasional, dumasar kana panggunaan pikeun nangtukeun ukuran sareng bentuk kotak.

  • Tiny Maque 45&53ft Wadahna Pangiriman

    Tiny Maque 45&53ft Wadahna Pangiriman

    Wadahna mangrupikeun wadah standar anu dianggo pikeun penanganan kargo, dibagi kana wadah standar internasional sareng wadah henteu standar.

  • Leutik Maque 20ft Pangiriman Wadahna Pabrik

    Leutik Maque 20ft Pangiriman Wadahna Pabrik

    Wadahna mangrupikeun wadah standar anu dianggo pikeun penanganan kargo, dibagi kana wadah standar internasional sareng wadah henteu standar.
    Pikeun mempermudah itungan jumlah wadahna, anjeun tiasa nyandak wadahna 20ft salaku kotak standar konversi (disebut TEU, Unit Sarimbag Dua puluh suku).

  • Leutik Maque Wadahna husus Produsén

    Leutik Maque Wadahna husus Produsén

    Wadahna khusus nyaéta jinis wadah anu henteu nuturkeun standar internasional, dumasar kana panggunaan pikeun nangtukeun ukuran sareng bentuk kotak.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Aplikasi utama

Metodeu utama ngagunakeun wadahna dijelaskeun di handap