Warta

  • 2022 Produksi kendaraan énérgi anyar Cina sareng penjualan tetep anu munggaran di dunya salami dalapan taun berturut-turut

    2022 produksi kandaraan énergi anyar Cina sarta jualan tetep kahiji di dunya salila dalapan taun berturut Korea: Visas jangka pondok pikeun warga Cina nganjang ka Korea ditunda nepi ka ahir Pébruari EU announces pembaharuan tugas anti dumping dina roda alloy aluminium Cina Rus. ..
    Maca deui
  • Kantor Harta Intelektual Propinsi nyaluyukeun sababaraha processing bisnis patén

    Kantor Harta Intelektual Propinsi nyaluyukeun sababaraha processing bisnis patén

    Kantor Kekayaan Intelektual Nagara nyaluyukeun sababaraha pamrosésan bisnis patén Dina 11 bulan mimiti taun ieu, impor sareng ékspor perdagangan luar nagri Sichuan naék ku 8,2% Bangladesh ngalegaan validitas sertipikat pendaptaran impor sareng ékspor Kamerun pikeun maksakeun tarif kana impor ...
    Maca deui
  • Acara penting dina saminggu (Waktu Beijing)

    Acara penting dina saminggu (Waktu Beijing)

    Gambar Senén (Nov 7): Jérman Séptémber kaluaran industri quarterly m / m, Présidén ECB Christine Lagarde speaks, eurozone Nopémber Sentix sentimen investor.Salasa (8 Nopémber): Pamilihan DPR sareng Sénat AS, Bank Jepang ngarilis kasimpulan panel rapat kawijakan moneter Nopémber, zona euro ...
    Maca deui
  • Tinjauan acara penting dina saminggu

    Tinjauan acara penting dina saminggu

    17 Oktober (Senén): Indéks Manufaktur Federal Reserve New York AS Oktober, Rapat Menteri Luar Negeri EU, Forum Menteri Asia Tenggara OECD.Salasa, 18 Oktober (Salasa): Kantor Informasi Déwan Nagara ngayakeun konferensi pers ngeunaan kinerja ékonomi nasional, ...
    Maca deui
  • Ringkesan acara penting minggu ieu

    Ringkesan acara penting minggu ieu

    17 Oktober (Senén): Indéks Manufaktur Federal Reserve New York AS Oktober, Rapat Menteri Luar Negeri EU, Forum Menteri Asia Tenggara OECD.18 Oktober (Salasa): Kantor Informasi Déwan Nagara ngayakeun konperénsi pers ngeunaan kinerja ékonomi nasional, Federal R...
    Maca deui
  • Eusi real-time

    Eusi real-time

    1. Kamentrian Perdagangan sakali deui ngaluarkeun Sababaraha Kabijakan sareng Ukuran pikeun Ngadukung Pangwangunan Stabil Perdagangan Luar Negeri.2. Nilai tukeur tina onshore na lepas pantai RMB ngalawan dollar AS duanana murag handap tanda 7,2.3. Dina Juli, impor wadahna AS ngaronjat ku 3% sataun-on-taun ...
    Maca deui
  • Ringkesan acara penting minggu ieu

    Ringkesan acara penting minggu ieu

    Senén (26 Séptémber): Indéks IFO Business Prosperity Jérman dina Séptémber, Indéks Kagiatan Usaha Federal Reserve Dallas dina Séptémber, Komisi Ticketing FOMC 2022, Pupuhu Federal Reserve Boston Collins nyarioskeun pidato ngeunaan ékonomi AS, sareng Luhansk, Donetsk, Anjeunna. ..
    Maca deui
  • Nilai tambah manufaktur Cina parantos stabil munggaran di dunya salami sababaraha taun berturut-turut.

    Nilai tambah manufaktur Cina parantos stabil munggaran di dunya salami sababaraha taun berturut-turut.

    Numutkeun runtuyan laporan ngeunaan prestasi pangwangunan ékonomi jeung sosial saprak 18 Kongrés Nasional Partai Komunis Cina dikaluarkeun ku Biro Statistik Nasional sawatara poe ka tukang, nurutkeun data Bank Dunya, manufaktur nilai ditambahkeun Cina surpassed nu t. ..
    Maca deui
  • Saper tilu nagara ieu banjir, 7.000 peti terdampar, sareng résiko ékspor ka dieu naék!

    Saper tilu nagara ieu banjir, 7.000 peti terdampar, sareng résiko ékspor ka dieu naék!

    Kusabab pertengahan Juni, curah hujan muson ganas di Pakistan parantos nyababkeun banjir anu dahsyat.72 tina 160 wewengkon nagara Asia Kidul geus banjir, sapertilu taneuh geus banjir, 13,91 urang tiwas, 33 juta jalma geus kapangaruhan, 500,000 urang ...
    Maca deui
  • Ngagancangkeun turunna harga angkutan laut

    Ngagancangkeun turunna harga angkutan laut

    Ngagancangkeun turunna harga angkutan laut?Jalur AS-Kulon ieu satengah deui dina kuartal katilu, sarta eta geus ragrag deui ka 2 sababaraha taun ka pengker!Saprak awal taun ieu, harga pengiriman barang global terus turun kalayan dasar luhur saméméhna, sarta trend turunna geus gancangan jadi ...
    Maca deui
  • Mangrupa tungtung hiji jaman langit

    Mangrupa tungtung hiji jaman langit

    Naha tungtung jaman harga luhur-langit dina industri pengiriman global anu ningali ongkos wadahna turun langkung ti 60 persen taun ieu?Kuartal katilu taun sacara tradisional mangrupikeun usum puncak pikeun industri pengiriman global, tapi taun ieu pasar henteu karasa panas dina dua taun katukang ...
    Maca deui
  • Ringkesan acara penting minggu ieu

    Ringkesan acara penting minggu ieu

    Senén (5 Séptémber): Britania Raya ngumumkeun hasil pamilihan kapamimpinan Partéy Konservatif.Pimpinan Partai Konservatif bakal janten Perdana Menteri Inggris anu énggal, Konperénsi Menteri Nagara-nagara OPEC sareng Non-OPEC anu ngahasilkeun Minyak, PMI Layanan Perancis F...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2

Aplikasi utama

Metodeu utama ngagunakeun wadahna dijelaskeun di handap