. Cina Cina Buka Top Wadahna Manufacturers eksportir jeung pabrik |Maque leutik

Cina Buka Top Wadahna Produsén

Cina Buka Top Wadahna Produsén

Katerangan pondok:

Wadahna mangrupikeun wadah standar anu dianggo pikeun penanganan kargo, dibagi kana wadah standar internasional sareng wadah henteu standar.


Rincian produk

Tag produk

Jinis Wadah

Numutkeun pamakéan, umumna dibagi kana wadahna kargo garing.
DC (wadah garing);Wadah kulkas:
RF (wadahna refigerated);
Wadah tank:
TK (wadah tanki);
Wadah rak datar:
FR (wadah rak datar);
Buka wadahna luhur: OT;(buka wadahna luhur);
Lemari gantung baju:
HT, jsb.
Nurutkeun kana tipe kotak, bisa dibagi kana kabinét biasa: GP kabinét super tinggi: HQ.

Buka Top Wadahna, mindeng langsung disebut OT.misalna 20 suku kabuka wadah luhur anu disebut 20'OT.Wadahna luhur kabuka mangrupikeun kabinét khusus, sakumaha nami nunjukkeun, luhureun kabuka, biasana dilengkepan panutup kanvas tahan cai sareng alat sealing kawat tiasa dimuat sareng dibongkar pigura.Nalika wadahna luhur kabuka dimuat, kanvas luhur bakal digulung nepi ka hiji tungtung jeung barang bakal diangkat kana kotak ti luhur ku bango atawa alat sejenna, nu teu gampang ngaruksak barang sarta ogé gampang pikeun ngalereskeun di. kotak.Utamana cocog pikeun barang anu henteu gampang dimuat ku forklift, atanapi henteu gampang dibawa ka palabuhan tujuan.Contona, mesin jeung alat badag, baja kaleuwihan beurat, kai, piring badag-ukuran, kaca, jsb.

Buka Ukuran Wadahna Top

Wadah luhur kabuka ukuranna sami sareng wadah biasa sanés, tapi tanpa hateupna, éta tiasa dimuat ku kargo anu ngaleuwihan wates jangkungna wadah anu sanés.

Ukuran 20' wadah luhur kabuka
Diménsi internal: 5.893mx 2.346mx 2.353m

Ukuran panto: 2.338mx 2.273m

Ukuran luhur: 5.488m×2.230m

Volume jero: 32 méter kubik

Beurat: 30.48 ton beurat kotor / 2.250 ton beurat wadahna / 28.230 ton beban

Ukuran 40ft wadah luhur kabuka
Diménsi internal: 12.029mx 2.348mx 2.359m

Ukuran panto: 2.338mx 2.275m

Ukuran luhur: 11,622m × 2,118m

Volume: 66 méter kubik Beurat: 32.5 ton kotor / 3.800 ton kabinet / 28.700 ton beban


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun wadahna dijelaskeun di handap