. Cina Trailer ban eksportir jeung pabrik |Maque leutik

Ban trailer

Ban trailer

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

JOYALL BRAND TRUK BAN

KODE POLA: A610

Cocog jeung posisi trailer

Dirarancang pikeun TRANSPOTTASI JARAK JAUH

DI jalan diaspal di speed pertengahan low

UKURAN PR LAJU Jero tapak RUBAR BAGIAN DIAMETER TEKANAN
385/65R22.5

24PR

K

17.5MM

386MM

1071.4MM

900KPA

385/65R22.5

20 PR

J

17.5

386MM

1071.4MM

900KPA

             

Panjelasan Produk

1. TBR Ban, Tubeless Ban Treuk

2. DOT,ECE, SMARTWAY, CCC, ISO9001, ISO16949, ISO14001,

3.180.000 km garansi

4.pangiriman gancang

 

1. pabrik TBR kalawan Téhnologi Jepang

Kontrol kualitas Strrick tina bahan baku pikeun téknologi

Kawat Baja : BEKAERT

Cabon Hideung: CABOT

Parabot: Diimpor ti AS, Jérman, Italia jsb.

Jérman karét mixer M / C: HARBURG FREUDENBERGER

Jérman Extruder M / C: HARBURG FREUDENBERGER

Italia Calender M / C: RODOLFO COMERIO SOLBIATE OLONA

Holland Tirus Ngabentuk M / C: VMI HOLLAND BV

· Ruang spindle AS RJS;

· Mesin motong ti Jerman KARL EUGEN FISCHER;

· Mesin deteksi sinar-X ti Jerman Koeman & YXLON;

· Alat spektrum nyerep atom AS tina THERMO;

· Unik 5 méter kendang buta mesin uji ketahanan janin di Cina


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun wadahna dijelaskeun di handap