. Cina Cina Tiny Maque Wadahna Cafe Produsén eksportir jeung pabrik |Maque leutik

Cina Tiny Maque Wadahna Cafe Produsén

Cina Tiny Maque Wadahna Cafe Produsén

Katerangan pondok:

Wadahna kamar salaku tipe anyar tipe wangunan modular, pesona unik sarta poténsi ngembangkeun geus narik perhatian leuwih désainer, nyieun wangunan wadahna dina desain beuki loba kapribadian jeung kageulisan.Ayeuna wangunan lolobana dipaké pikeun padumukan, toko, hotél, B&B, kafe jeung wangunan lianna.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Wadahna kamar salaku tipe anyar tipe wangunan modular, pesona unik sarta poténsi ngembangkeun geus narik perhatian leuwih désainer, nyieun wangunan wadahna dina desain beuki loba kapribadian jeung kageulisan.Ayeuna wangunan lolobana dipaké pikeun padumukan, toko, hotél, B&B, kafe jeung wangunan lianna.

Éta sampurna pikeun wangunan samentara, wangunan publik, imah kulawarga jeung fungsi campuran séjén.Keragaman sareng kualitas luhur proyék éta suksés ngadamel kabisat kualitatif ka hareup dina kotak logam.

Nalika ngawangun gedong, pembina ngan ukur nempatkeun wadah modular hiji-hiji sapertos "blok gedong" ti handap ka luhur, teras ngaitkeunana.Teras panto sareng jandéla dipasang, rada dihias sareng disusun, ka gedong ditambah "diasah" dina fasad.Tungtungna, ngan saeutik hiasan adul wangunan, sanggeus parantosan tina "wadah kopi imah" penampilan jeung imah kopi biasa sejenna teu béda.

Kafé modern ampir ti saeutik, di warung kopi heubeul sarua, kayaning desain cafe pisan unik tur kreatif téh undoubtedly faktor pangpentingna anu bisa narik jalma eureun.Jeung warnet tipe wadahna tanpa teuing hiasan hareup, pamakéan wadahna desain unik gandeng ku penampilan pikaresepeun na, tapi ogé pikeun cafe nyieun gambar unik tina merek.

Fitur produk

Wadah kafe, dijieunna tina sababaraha peti dirobah, irregularly tumpuk.Lantai kadua wangunan ieu dijieun kana platform buka-hawa badag pikeun konsumén pikeun milih leuwih lokasi.Lapisan luar nyaéta plat gelombang palapis hideung jeung corétan ngajadikeun eta kasampak gaya industri tiis unik langka, rarasaan kelas tinggi ieu leuwih populér kalayan konsumén ngora.Tembok hareup dijieunna tina témbok curtain kaca, sahingga konsumén ngarasakeun pamandangan lalulintas outdoor bari tasting kadaharan warni tur nikmat.

Wadah-tipe kafe mangrupakeun pilihan alus keur investasi di warung kopi, naha biaya investasi bakal low, atawa desain styling bisa jadi leuwih perhatian, sahingga attracting konsumén mampir.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Kategori produk

    Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun wadahna dijelaskeun di handap