. Cina Cina Wadahna kios Pabrik eksportir jeung pabrik |Maque leutik

Pabrik Kios Wadahna Cina

Pabrik Kios Wadahna Cina

Katerangan pondok:

Wadahna kamar salaku tipe anyar tipe wangunan modular, pesona unik sarta poténsi ngembangkeun geus narik perhatian leuwih désainer, nyieun wangunan wadahna dina desain beuki loba kapribadian jeung kageulisan.Ayeuna wangunan lolobana dipaké pikeun padumukan, toko, hotél, B&B, kafe jeung wangunan lianna.


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Wadahna kamar salaku tipe anyar tipe wangunan modular, pesona unik sarta poténsi ngembangkeun geus narik perhatian leuwih désainer, nyieun wangunan wadahna dina desain beuki loba kapribadian jeung kageulisan.Ayeuna wangunan lolobana dipaké pikeun padumukan, toko, hotél, B&B, kafe jeung wangunan lianna.

Éta sampurna pikeun wangunan samentara, wangunan publik, imah kulawarga jeung fungsi campuran séjén.Keragaman sareng kualitas luhur proyék éta suksés ngadamel kabisat kualitatif ka hareup dina kotak logam.

Nalika ngawangun gedong, pembina ngan ukur nempatkeun wadah modular hiji-hiji sapertos "blok gedong" ti handap ka luhur, teras ngaitkeunana.Teras panto sareng jandéla dipasang, rada dihias sareng disusun, ka gedong ditambah "diasah" dina fasad.Tungtungna, ngan saeutik hiasan adul wangunan, sanggeus parantosan tina "wadah kopi imah" penampilan jeung imah kopi biasa sejenna teu béda.

Saatos konvérsi imah wadahna, aranjeunna tiasa dianggo salaku kios ogé toko wadahna.

Wadah-kios-detil1
Wadah-kios-detil2

Di dieu wadah vending kios luhur jeung ka handap jandela flip éksternal kabuka, jandela samping, sisi séjén kaca sagemblengna transparan, tambah panto kana pisan merenah ngagunakeun, perumahan sakabéh kalawan hue konéng, caang jeung geulis, geulis tur geulis, méré konsumén kahayang pikeun meuli, cocog pisan pikeun nyieun dahareun.Sareng rohangan kagiatan tinju umumna ageung.Kapasitas panyimpen anu kuat.Naha kios atanapi cocog pisan.
Perumahan kagiatan kontainer henteu ngan ukur tiasa dianggo salaku kios, engké ogé tiasa dirobih janten wadah ranjang sareng sarapan, toko kontainer, wadah réstoran Netflix, jsb. wadahna nyaéta rupa-rupa kagunaan.

Jeung salaku hiji kagiatan wangunan assembly perumahan, wadahna perumahan lamun dipaké pikeun ngalakukeun konstruksi samentara, pabrik bisa langsung ngahasilkeun alus, lajeng nurutkeun angkutan paménta customer ka tempat customer urang, bango ngangkat handap bisa dipaké, periode konstruksi pondok hiji pohara merenah. .

Wadah-kios-detil3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun wadahna dijelaskeun di handap