. Cina Wadahna angkutan eksportir treuk semi jeung pabrik |Maque leutik

treuk semi angkutan wadahna

treuk semi angkutan wadahna

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Kandaraan dipaké pikeun ngangkut peti 40 suku atawa wadah tank non-bahaya.Jangkungna total pigura dina pin traction tina angkutan wadahna semi-trailer nyaeta 140,150,160,180,200 mm, sarta struktur panyalindungan pungkur dipilih.Suspénsi hawa dipilih, sareng fender katutup atanapi semi-tutup sareng ubin palastik leutak palastik dipilih.Wheelbase 7442 + 1310 + 1310 gantung pungkur 1440, wheelbase 7347 + 1310 + 1310 gantung pungkur 1760, wheelbase 7150 + 1310 + 1310 blast pungkur 1820, samping jeung pungkur pungkur bahan alat panyalindungan handap: Q235, anu Rear Wid sambungan alat pelindung: Q235. sarta jangkungna (mm) 50x140, jangkungna taneuh: 500mm, Sistim ABS controller model CM2XL-4S / 2K,.

Pigura badag punching na flapping geus dileler patén nasional No.: 201520024006.2, sarta dewan tanda buntut geus dipasang.Modélna nyaéta: CWB-2.gaya samping pilihan;gaya hareup pilihan;gaya pungkur pilihan;Pilih girder gaya liang husus.

Parameter téknis kendaraan

Pengumuman angkatan

344[ngarobah]

Ngaran Produk

MSC9402TJZG wadahna angkutan semi treuk

Dimensi wates

12527*2470.2550*1500.1600

Ukuran tempat parkir

××

Massa Tatal

39900

Dipeunteun ngandung massa

353.003.510.034.900

beurat curb

460.048.005.000

Panumpang anu dipeunteun

Panumpang hareup

Chassis jeung mesin

Modél chassis

Jumlah as

3

Sumebarna as

7442+1310+1310.7347+1310+1310.7150+1310+1310

Jumlah ban

12

Ukuran ban

11.00R20 12PR,11R22.5,12PR,12R22.5

Jenis suluh

Standar émisi

Jenis mesin

kapindahan perusahaan manufaktur / laju gawé / throttle pinuh


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun wadahna dijelaskeun di handap