. Cina High Quality Sisi Bubuka Wadahna eksportir jeung pabrik |Maque leutik

Kualitas luhur Wadah Bubuka Sisi

Kualitas luhur Wadah Bubuka Sisi

Katerangan pondok:

Wadahna mangrupikeun wadah standar anu dianggo pikeun penanganan kargo, dibagi kana wadah standar internasional sareng wadah henteu standar.


Rincian produk

Tag produk

Jinis Wadahna

Numutkeun pamakéan, umumna dibagi kana wadahna kargo garing.
DC (wadah garing);
Wadah kulkas:
RF (wadahna refigerated);
Wadah tank:
TK (wadah tanki);
Wadah rak datar:
FR (wadah rak datar);
Buka wadah luhur:
OT;(buka wadahna luhur);
Lemari gantung baju:
HT, jsb.

Nurutkeun kana tipe kotak, bisa dibagi kana kabinét biasa: GP kabinét super tinggi: HQ.

Salian peti standar, dina karéta api jeung angkutan udara ogé ngagunakeun sababaraha peti leutik, kayaning angkutan karéta urang geus lila dipaké 1 ton kotak, 2 ton kotak, 3 ton kotak sarta 5 ton kotak.

Tiny Maque bisa nyadiakeun rupa-rupa wadahna, sarta ogé bisa nyadiakeun solusi ngaropéa pikeun konsumén.Desain sareng produksi produk sasuai sareng standar sertifikasi anu relevan di bumi sareng di luar negeri, sareng lulus sagala jinis tés anu ketat, kalebet tés simulasi panggunaan wadah khusus dina sababaraha kaayaan kompleks, pikeun mastikeun yén kotak nyumponan lingkungan alam anu parah. dina waktos anu sami, produk dianggo pikeun ngajagi alat, metode transportasi khusus, eksplorasi minyak sareng kagunaan anu sanés.

Sisi-muka-wadah-utama11

spésifikasi

spésifikasi wadahna ilahar dipaké: internasional biasana mangrupa 20GP disebut kotak baku (TEU).A 40GP bisa dirobah jadi 2 TEU.

20GP: ukuran luar 20 suku * 8 suku * 8 suku 6 inci (6MX2.4MX2.6M atawa leuwih), volume jero 5.89M * 2.35M * 2.38M, beurat diri: 2000-2200KGS, kalawan kargo kotor beurat umumna 17,5 ton, nu shipowners pikeun ruteu béda bakal boga standar wates beurat béda, kabinét super beurat malah beurat kabinét teu bisa ngaleuwihan 30 ton, volume 24- Volume nyaeta 24-30 méter kubik.

40GP: ukuran luar nyaéta 40 suku * 8 suku * 8 suku 6 inci (ngeunaan 12.2MX2.4MX2.6M), volume jero téh 12M * 2.3M * 2.4M, beurat wadahna: 4000-4300KGS, beurat kotor kargo umumna 24 ton, sanajan beurat wadahna teu bisa ngaleuwihan 30 ton, unggal boga kapal keur ruteu béda bakal boga standar wates beurat béda, volume 54-60 méter kubik.

40HQ: ukuran luar téh 40ft * 8ft * 9ft6 inci (ngeunaan 12.19MX2.4MX2.9M), volume jero téh 12M * 2.3M * 2.7M, deadweight: 4000-4600KGS, beurat kotor kargo umumna 24 ton, komo wadahna beurat teu bisa ngaleuwihan 30 ton, unggal boga kapal bakal boga standar wates beurat béda pikeun ruteu béda, volume 67-70 méter kubik.Volumena 67-70 méter kubik.

Wadahna jangkung 45 kaki: volume jero nyaéta 13.58M * 2.34M * 2.71M, kalayan beurat wadahna henteu tiasa langkung ti 30 ton, volume 86 méter kubik.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun wadahna dijelaskeun di handap