. Cina Tiny Maque 20ft Pangiriman Wadahna Pabrik eksportir jeung pabrik |Maque leutik

Leutik Maque 20ft Pangiriman Wadahna Pabrik

Leutik Maque 20ft Pangiriman Wadahna Pabrik

Katerangan pondok:

Wadahna mangrupikeun wadah standar anu dianggo pikeun penanganan kargo, dibagi kana wadah standar internasional sareng wadah henteu standar.
Pikeun mempermudah itungan jumlah wadahna, anjeun tiasa nyandak wadahna 20ft salaku kotak standar konversi (disebut TEU, Unit Sarimbag Dua puluh suku).


Rincian produk

Tag produk

Bubuka produk

Wadahna mangrupikeun wadah standar anu dianggo pikeun penanganan kargo, dibagi kana wadah standar internasional sareng wadah henteu standar.

Pikeun mempermudah itungan jumlah wadahna, anjeun tiasa nyandak wadahna 20ft salaku kotak standar konversi (disebut TEU, Unit Sarimbag Dua puluh suku).nyaeta
40ft wadahna = 2TEU
30ft wadahna = 1,5TEU
20ft wadahna = 1TEU
10ft wadahna = 0,5TEU

Salian peti standar, dina karéta api jeung angkutan udara ogé ngagunakeun sababaraha peti leutik, kayaning angkutan karéta urang geus lila dipaké 1 ton kotak, 2 ton kotak, 3 ton kotak sarta 5 ton kotak.

Tiny Maque bisa nyadiakeun rupa-rupa wadahna, sarta ogé bisa nyadiakeun solusi ngaropéa pikeun konsumén.Desain sareng produksi produk sasuai sareng standar sertifikasi anu relevan di bumi sareng di luar negeri, sareng lulus sagala jinis tés anu ketat, kalebet tés simulasi panggunaan wadah khusus dina sababaraha kaayaan kompleks, pikeun mastikeun yén kotak nyumponan lingkungan alam anu parah. dina waktos anu sami, produk dianggo pikeun ngajagi alat, metode transportasi khusus, eksplorasi minyak sareng kagunaan anu sanés.

Fitur produk

1. pamakéan model manufaktur humanized custom-dijieun kalawan non-slip lanté beusi, wadahna lanté kai baku, wadahna karéta (karét awi) lanté, wadahna lanté kai baku anu luar dina minyak tung 48 jam shabu, alam na: ngagem lalawanan, kateguhan, sealing, anti korosi ti lanté konvensional 3 kali, hirup praktis nepi ka 25 taun atawa leuwih.

2. Sadaya beungeut kotak anu kacida anti karat perlakuan shabu-shabu treatment, awak kotak ngagunakeun cet husus wadahna cuaca-tahan.

3. struktur internal bisa dirancang jeung dijieun nurutkeun pangabutuh fasilitas pre-dikubur pakait.

Jinis Wadah

1. wadahna umum: lumaku pikeun kargo umum.
2. wadahna High: lumaku pikeun volume badag tina kargo.
3. Buka wadahna luhur: cocog pikeun loading kargo badag sarta kargo beurat, kayaning baja, kai, mesin, utamana kargo beurat rapuh kawas pelat kaca.
4. Corner kolom tilepan kabinet datar: cocog pikeun mesin badag, yachts, boilers, jsb.
5. Wadahna tank: dirancang pikeun pengiriman barang kargo cair, kayaning alkohol, béngsin, bahan kimia jeung saterusna.
6. Ultra-luhur nongkrong pacilingan: dirancang pikeun non-foldable garments tinggi-grade.
7. Freezer: dirancang husus pikeun transporting dahareun kayaning lauk, daging, bungbuahan seger, sayuran, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Aplikasi utama

    Metodeu utama ngagunakeun wadahna dijelaskeun di handap