Produk

Produk

  • Kualitas luhur Wadah Bubuka Sisi

    Kualitas luhur Wadah Bubuka Sisi

    Wadahna mangrupikeun wadah standar anu dianggo pikeun penanganan kargo, dibagi kana wadah standar internasional sareng wadah henteu standar.

  • Pabrik Kios Wadahna Cina

    Pabrik Kios Wadahna Cina

    Wadahna kamar salaku tipe anyar tipe wangunan modular, pesona unik sarta poténsi ngembangkeun geus narik perhatian leuwih désainer, nyieun wangunan wadahna dina desain beuki loba kapribadian jeung kageulisan.Ayeuna wangunan lolobana dipaké pikeun padumukan, toko, hotél, B&B, kafe jeung wangunan lianna.

Aplikasi utama

Metodeu utama ngagunakeun wadahna dijelaskeun di handap