Ringkesan acara penting minggu ieu

Ringkesan acara penting minggu ieu

1

17 Oktober (Senén): Indéks Manufaktur Federal Reserve New York AS Oktober, Rapat Menteri Luar Negeri EU, Forum Menteri Asia Tenggara OECD.

18 Oktober (Salasa): Kantor Informasi Déwan Nagara ngayakeun konferensi pers ngeunaan kinerja ékonomi nasional, Federal Reserve of Australia ngumumkeun menit rapat kawijakan moneter, indéks booming ékonomi ZEW eurozone / Jerman Oktober, jeung AS. indéks pasar real estate NAHB dina Oktober.

19 Oktober (Rebo): UK Séptémber CPI, UK Séptémber Indéks Harga Eceran, Eurozone Séptémber CPI Nilai Final, Kanada Séptémber CPI, Jumlah total perumahan anyar dimimitian di Amérika Serikat dina Séptémber, APEC Rapat Menteri Keuangan '(dugi Oktober 21), jeung Federal Reserve ngarilis kertas coklat dina kaayaan ékonomi.

20 Oktober (Kemis): pasar injeuman sataun / lima taun Cina urang dicutat suku bunga ti 20 Oktober, Bank Séntral Indonésia ngumumkeun resolusi suku bunga, Bank Séntral Turki ngumumkeun resolusi suku bunga, Jérman Séptémber PPI, nu Eurozone Agustus quarterly disaluyukeun akun ayeuna, sarta Amérika Serikat ngayakeun beungkeut perbendaharaan AS ku bank sentral asing pikeun minggu 15 Oktober.

21 Oktober (Jumaah): CPI inti Jepang dina bulan Séptember, penjualan ritel saatos adjustment quarterly di Britania Raya dina bulan Séptémber, komunike ékonomi quarterly dikaluarkeun ku Bank of Italy, rapat pamimpin EU.

Sumber: Prospek Pasar Global


waktos pos: Oct-19-2022

Aplikasi utama

Metodeu utama ngagunakeun wadahna dijelaskeun di handap